сряда, 21 май 2014 г.

La Roche-Posay CICAPLAST BAUME B5

Днес искам да похваля поредния продукт на Ла Рош, от който останах много доволна. "CICAPLAST BAUME B5 – уникален мултивъзстановяващ продукт за раздразнени и наранени участъци на кожата." Аз използвах мострата, която получих към подаръчния комплект от кампанията на Ла Рош до миналия месец. Води се Repairing Balm и според мненията на блогърките по света, няма разочаровани от него. Има много приложения срещу всякъкви кожни раздразнения - от ужилване на пчела, изгаряне на слънце до алергии и т.н. Една жена показваше резултати преди и след третиране на акне с него. Консистенцията му е като крем за лице, не е така гъста както е крем Здраве, например. Попива бързо без да оствя бели следи по кожата. Подхранва и успокоява. Аз го мазах на цялото си лице преди лягане тези дни. Кожата ми се беше обринала ужасно - сърбеше, беше зачервена, загрубяла като изгорена на допир. Две намазвания и днес всичко е наред. Определено ще бъде чудесен спасител при зачервена от слънцето кожа. Освен това се използва и за след бръснене и епилация, когато кожата е раздразненя. Приложението е широко на това кремче и непременно ще се заредя с пълния му размер. В аптеките се предлага в 40 мл за около 15 лева. 

"Уникална формула, която успокоява ежедневните иритации и леки наранявания. Продуктът съдържа термална вода La Roche-Posay с естествено успокояващо и противовъзпалително действие и масло от карите, което намалява раздразнението и незабавно успокоява чувствителната кожа. Включената съставка Madecassoside има свойството да пречи на адхезията на микроорганизмите и така ограничава фиксирането им към епидермиса. Благодарение на комбинираното действие на мед и цинк, бактериалното размножаване се контролира и кожата остава чиста – създават се подходящи условия за заздравяване на кожата.
Пантенолът (провитамин В5), традиционна фармакопейна активна съставка, притежава успокояващи, заздравяващи и противовъзпалителни свойства. Понася се добре, дори и от най-силно чувствителните типове кожа. Неговите положителни ефекти върху кожата са демонстрирани сред пациенти, страдащи от изгаряния, акне и други дерматози. "


http://www.ibeauty.bg/article.php?action=view&id=527

Няма коментари:

Публикуване на коментар